Ada sesiapa pernah guna ZENOCTIL?

Ceritakan pengalaman diet dengan produk untuk panduan bersama. 1 topik untuk 1 produk. Pastikan tidak membuka topik yang sama. Topik berunsur promosi tidak digalakkan.

Ada sesiapa pernah guna ZENOCTIL?

Postby Hadi1978 » Thu Jul 07, 2011 8:05 am

Salam..
Baru ni saya gi farmasi CARING Mines, kebetulan ada kempen utk kurangkan berat badan sepanjang Julai ni.. Saya minat dan beli paket promosi ZENOCTIL.. Baru 2 hari pakai, xde rasa apa2 lagi.. Ada sesiapa ada pengalaman dengan produk ni?
Hadi1978
Newbie
Newbie
 
Posts: 10
Joined: Tue May 18, 2010 11:59 am

Re: Ada sesiapa pernah guna ZENOCTIL?

Postby meister00 » Thu Jul 07, 2011 9:28 am

Hadi1978 wrote:Salam..
Baru ni saya gi farmasi CARING Mines, kebetulan ada kempen utk kurangkan berat badan sepanjang Julai ni.. Saya minat dan beli paket promosi ZENOCTIL.. Baru 2 hari pakai, xde rasa apa2 lagi.. Ada sesiapa ada pengalaman dengan produk ni?


:erk: :erk: :erk:
PM me if u want to know more...

Meister Vearn
User avatar
meister00
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1111
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:32 pm

Re: Ada sesiapa pernah guna ZENOCTIL?

Postby Phoenix73 » Thu Aug 11, 2011 3:29 pm

Saya pun pernah try Zenoctil nie tapi takjadi apa2 pun. Duit je abih..
Phoenix73
Newbie
Newbie
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 11, 2011 3:25 pm

Re: Ada sesiapa pernah guna ZENOCTIL?

Postby Aii Zarra » Thu Aug 18, 2011 11:05 pm

Saya baru je nak try zenoctil. tapi nampaknya macam ada kesan positif. sebab diarrhea tak henti2. n yang keluar pun watery stool macam minyak je. tapi i can't say 100% from Zenoctil punya effect la, because, before i take it, saya minum susu.. saya alergik sikit dengan produk susu2 ni. memang nak diarrhea.



[/size]o0
WHEN THERE'S A WILL
THERE'S A WAY
Aii Zarra
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Thu Aug 18, 2011 10:54 pm

Re: Ada sesiapa pernah guna ZENOCTIL?

Postby Phoenix73 » Mon Feb 20, 2012 9:46 am

saya penah try tapi x jadi apa2 pun duit je abis...byk
Phoenix73
Newbie
Newbie
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 11, 2011 3:25 pm


Return to Diet Dengan Produk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests