ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Kongsikan sebarang tips dan info diet yang anda tahu di sini.

ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Mon Oct 19, 2009 5:33 pm

SALAM SEMUA..

saya berminat sangat nak beli penimbang berat digital ni..

selain dapat tengok berat kita sendiri kita jugak leh tau kandungan lemak,air n apa2 ntah lagi dgn alat penimbang ni kan...

saya pernah jumpa di sogo..

tapi mang ai..punya lah mahal... :P sumer RM500 keatas..menggigil tgk rege dia tuh..

ada tak saper2 kawan2 yg tau mana leh beli timbang ni dgn harga murah.. (L)
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Tue Oct 20, 2009 11:21 am

Giant...katanya harga RM50..Guardian ?Watson time sale...RM 100 plus
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Tue Oct 20, 2009 12:41 pm

giant mana pinces..

ooo guardian n watson pun ada ek..

nak p tgk2 lah.. (L)
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Tue Oct 20, 2009 12:44 pm

yup..guardian dan watson ada...sebenarnya kalau banyak specialy penimbang tu sampai boleh tahu berapa berat lemak dan otot kita tu yang mahal harganya..kalau basic tak mahal..la ni ada sale..baik tengok..ada offer..hari tu akak terjumpa kat Guardian kalau tak silap...100 lebih lepas discount ^-^
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Tue Oct 20, 2009 2:19 pm

wanie baru balik dari guardian td..

kat guardian tuh ada yg biasa jerk..yg digital leh tau lemak,otot,air tuh takder stok..

harganya RM189.00..erk...mahal gak ek..n tarak offer lorh.. :erk:
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby putrizahraa » Tue Oct 20, 2009 3:18 pm

semalam pegi tgk kat guardian...digital RM59-69....warranty 2 tahun (L)
Image
[/url]
FACEBOOK ID:farah yana darus
http://msdietjourney-farahtaufik.blogspot.com
User avatar
putrizahraa
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1794
Joined: Thu Jan 29, 2009 2:03 pm
Location: kuala lumpur

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Tue Oct 20, 2009 4:54 pm

putrizahraa wrote:semalam pegi tgk kat guardian...digital RM59-69....warranty 2 tahun (L)


ni yg basic jer kan farah..

tadi wanie tanya kat guardian yg leh tgk lemak,air,otot n haper nth lg tuh RM189.00 staff guardian tuh cakap..

wanie nak yg leh tengok menda2 ni sumer..sng kit nak sejukkan hati.. (L)

maksudnyer lau pun berat tak turun tapi tgk lemak turun hati ni hepi2 la skit..n secara tak langsung wanie leh tau perjalanan diet wanie betul/salah..berkesan/tidak...heeee hikkk
(L) (L)
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Wed Oct 21, 2009 7:52 am

Gi Gurdian yang besar sikit....contoh kat KLCC ke....ok dah tu RM189...selalu lagi mahal ;)
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Zalwa_Zidane » Wed Oct 21, 2009 9:27 am

Selama hari ni saya dok guna penimbang biasa tu jer (jarum).. pastu baru2 ni beli la timbang digital tu. kunun2 nak tgk berat yg accurate. Beli la kat carrefour RM49.90 jer... tp bila guna, buat sakit hati jer. sbb bila dah turun dr penimbang tu pastu naik balik, asik berubah2 je berat kita. heheh...padan muka, beli lg yg murah. Sudahnya guna jugak yg biasa tu.
My Diet Diary : http://dietbook.blogdrive.com

Berat pd 01.10.2009 : 98kg
Berat pd 15.11.2009 : 92kg
(-6 kg)
Target sblm 27.11.09, Raya Haji : 88kg
Zalwa_Zidane
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 97
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:08 am
Location: KL Sentral

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Wed Oct 21, 2009 10:36 am

Zalwa_Zidane wrote:Selama hari ni saya dok guna penimbang biasa tu jer (jarum).. pastu baru2 ni beli la timbang digital tu. kunun2 nak tgk berat yg accurate. Beli la kat carrefour RM49.90 jer... tp bila guna, buat sakit hati jer. sbb bila dah turun dr penimbang tu pastu naik balik, asik berubah2 je berat kita. heheh...padan muka, beli lg yg murah. Sudahnya guna jugak yg biasa tu.

aik :o pelik tuh...penimbang tuh rosak ker haper ZZ..
tapi kalau yg mahal tuh gerenti ok ker ZZ..

minta pendapat skit.. (L)
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Zalwa_Zidane » Wed Oct 21, 2009 10:39 am

tu ler x dpt dipastikan....rosak ke hapa... tp beza dlm 1kg gitu.
makanya lebey suka timbang antik tu. hahhaha
My Diet Diary : http://dietbook.blogdrive.com

Berat pd 01.10.2009 : 98kg
Berat pd 15.11.2009 : 92kg
(-6 kg)
Target sblm 27.11.09, Raya Haji : 88kg
Zalwa_Zidane
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 97
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:08 am
Location: KL Sentral

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Wed Oct 21, 2009 11:15 am

[quote="Zalwa_Zidane"]tu ler x dpt dipastikan....rosak ke hapa... tp beza dlm 1kg gitu.
makanya lebey suka timbang antik tu. hahhaha[/quolau lebey 1kg sah2 la rosak tuh zz..

ayo..seram la ngn itu penimbang..bikin panas sajer.. :crazy:
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby putrizahraa » Wed Oct 21, 2009 11:42 am

Princess wrote:Gi Gurdian yang besar sikit....contoh kat KLCC ke....ok dah tu RM189...selalu lagi mahal ;)


haah..yg murah tuh basic je....kalau 189 betui cm princess kata murah laaa tuh
Image
[/url]
FACEBOOK ID:farah yana darus
http://msdietjourney-farahtaufik.blogspot.com
User avatar
putrizahraa
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1794
Joined: Thu Jan 29, 2009 2:03 pm
Location: kuala lumpur

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby syima » Wed Oct 21, 2009 12:36 pm

i pakai penimbang biasa je. pastu i pakai body fat measurement tool beli kat watson, rm30
User avatar
syima
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 2503
Joined: Tue May 19, 2009 4:17 pm
Location: setapak

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Wed Oct 21, 2009 1:19 pm

syima wrote:i pakai penimbang biasa je. pastu i pakai body fat measurement tool beli kat watson, rm30


body fat measurement tool ni caner lak rupenyer.
lau menda ni lg murah bek beli benda ni jer kan.. :lol:

kita kena berjimat... (L)
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Wed Oct 21, 2009 1:41 pm

hmm selalu penimbang digital berat kan kita 1 kg atau 2 kg....
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Wed Oct 21, 2009 2:10 pm

hishhhh..biar betik..

kes naya la camni pincess..kensel la nak beli menda ni lau camnih.. (L)
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby catzer » Wed Oct 21, 2009 2:13 pm

body fat measurement ni bagus ni buleh nanti pi beli..hahahah

Erm sypun gunakan timbang biasa tu jerk..kalau gatal2 nak digital yg buleh kira sekali kandungan air dlm bdn tu sy pi timbang kat penimbang electronic kat shopping complex tu..buat muke sengal..
User avatar
catzer
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 176
Joined: Thu Jan 17, 2008 3:28 pm
Location: shah alam

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Zalwa_Zidane » Wed Oct 21, 2009 2:31 pm

takut nak naik penimbang digital kat sOping complex tu..nanti dia jerit "Woi...naik sorang2 ar..berat laa"
My Diet Diary : http://dietbook.blogdrive.com

Berat pd 01.10.2009 : 98kg
Berat pd 15.11.2009 : 92kg
(-6 kg)
Target sblm 27.11.09, Raya Haji : 88kg
Zalwa_Zidane
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 97
Joined: Fri Oct 16, 2009 6:08 am
Location: KL Sentral

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Wed Oct 21, 2009 3:43 pm

betul tak caya kita gi slimming center yang guna digital macam London weight..naik weh 2 kg
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Thu Oct 22, 2009 7:41 am

huish..yer ker..aduyai..ni yg taknak ni..boleh kasik low motivate tuh..konon canggih tapi len macam lak kesnyer..

penimbang kat soping komplek tuh ckp camtuh ker..mak ai..malunyer..

sumer org dgr le nanti..hish..kijam itu penimbang.. :knuppel2:
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Thu Oct 22, 2009 7:43 am

kat shopping complex tu sengal..ramai yang guna..faham2 jelah..tak mesti betul..beli penimbang biasa..mahal sikit...yang murah tu waranty kejap dan keanjalan kurang...untuk personal use...letak bawah katil (L)
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Thu Oct 22, 2009 8:45 am

o..o..yerla..dulu wanie penah guna penimbang kat soping komplek ngn kawan..kawan yg timbang..nak tau apa dia kata dgn bangganya n kuat sekali..'andaaaa gemokkk..andaaa gemokkk..melampau sungguh.. :knuppel2: n teramatlah malu.. :-[ sejak ritu kitorg mmg blek list semua penimbang soping kompleks walau dimana jua.. :lol:
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ctmean » Thu Oct 22, 2009 10:39 am

ye la..saya pun tengah cari penimbang digital.yang pakai jarum tu macam tak leh caya je...kat cosway ada tapi tak de stok lak..kali ni betul2 nak diet la...sakit jiwa tengok baju kat butik yang comel2...
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wKXtan1/]
Image
[/url]
ctmean
Full Member
Full Member
 
Posts: 123
Joined: Thu Oct 08, 2009 9:26 am
Location: kluang

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Thu Oct 22, 2009 12:21 pm

ctmean wrote:ye la..saya pun tengah cari penimbang digital.yang pakai jarum tu macam tak leh caya je...kat cosway ada tapi tak de stok lak..kali ni betul2 nak diet la...sakit jiwa tengok baju kat butik yang comel2...


ye..ye..wanie pun ada pg cari kat cosway..merata cari..untie tuh kata mayb dah takder lg kot..coz since bulan 6 lg dia dah takder..

huhuhu..lau ada murah kit kan.. (L)
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Thu Oct 22, 2009 1:12 pm

Gurdian tu kira murah...hmm timbang biasa pun boleh....beli yang mahal sikit...tak sampai 100 yang ada jenama...digital ni macam penimbang biasa cuma...dia ada number..kalau kita bergerak2...begerak juga angka tu....pasal kat bawah tu kan ada plat penimbang..lama2 keanjalan berubah..jadi..beli yang ada kualiti...sama ada digital atau tidak..no problem...tapi gunakan penimbang yang sama dan waktu yang sama..time bangun pagi lebih elok..lepas mandi..... ;D
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby catzer » Sun Oct 25, 2009 10:54 am

hahaha..sbb tu kena pandai cari penimbang kat shopping complex..sy biasa attack penimbang yg jauh dr org ramai..kat ole2 seksyen 18 ada satu dekat ngan kedai jam dan tekstil..so takdelah malu sgt pun sbb penimbang tu diam2 jerk..baik penimbang ni..hehehehe...

Kalau penimbang yg bising2 tu awal2 kena flying kick dah.
User avatar
catzer
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 176
Joined: Thu Jan 17, 2008 3:28 pm
Location: shah alam

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Sun Oct 25, 2009 1:20 pm

tak pasal2 la kau kena flying kick penimbang..nasib la.. ;D
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby syima » Mon Oct 26, 2009 11:54 am

Princess wrote:Gurdian tu kira murah...hmm timbang biasa pun boleh....beli yang mahal sikit...tak sampai 100 yang ada jenama...digital ni macam penimbang biasa cuma...dia ada number..kalau kita bergerak2...begerak juga angka tu....pasal kat bawah tu kan ada plat penimbang..lama2 keanjalan berubah..jadi..beli yang ada kualiti...sama ada digital atau tidak..no problem...tapi gunakan penimbang yang sama dan waktu yang sama..time bangun pagi lebih elok..lepas mandi..... ;D



syima tak pakai lepas mandi..tapi lepas Beyak.
hahaha lepas mandi konfirm badan gebus............. :-\
User avatar
syima
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 2503
Joined: Tue May 19, 2009 4:17 pm
Location: setapak

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Mon Oct 26, 2009 1:17 pm

hhehehe..lamanya nak tunggu lepas tu baru timbang..kalau berhari2 tak beyak camner :lol: ?
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Mon Oct 26, 2009 5:34 pm

bahan buangan tu pun memainkan peranan gak kan...so..lau nak timbang..buang la bahan2 yg tak sepatutnyer tuh dulu..baru la dpt berat yg betul..agaknyer.. :lol:
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Tue Oct 27, 2009 7:45 am

agaknya..dah beli lum penimbang? :P
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Tue Oct 27, 2009 8:22 am

wanie ker..?hehehe blum lg..tp kat umah wanie dah ada penimbang biasa tuh..so wat masa ni guna la penimbang ni dulu..ngat dpt gaji br nak beli.. :lol:
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Tue Oct 27, 2009 1:29 pm

oooo okie..biar lambat asal berpuas hati (L)
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ctmean » Tue Feb 16, 2010 2:00 pm

la ni dah dapat alat penimbang digital,kat cosway,1RC+RM 79.00...wah semangat nih... :)
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wKXtan1/]
Image
[/url]
ctmean
Full Member
Full Member
 
Posts: 123
Joined: Thu Oct 08, 2009 9:26 am
Location: kluang

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Ayong » Tue Feb 16, 2010 2:09 pm

syima wrote:i pakai penimbang biasa je. pastu i pakai body fat measurement tool beli kat watson, rm30


shima ada tak gambar menatang yg u ckp kan ni.. nak gi cari k la nanti..
Ayong
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 594
Joined: Tue Aug 25, 2009 3:24 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby syima » Tue Feb 16, 2010 2:50 pm

Image

macam nie je.
User avatar
syima
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 2503
Joined: Tue May 19, 2009 4:17 pm
Location: setapak

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby masnah hussain » Tue Feb 16, 2010 3:21 pm

syima wrote:Image

macam nie je.


wah best ni..
masnah hussain
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 2370
Joined: Fri Jan 01, 2010 3:34 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Ayong » Tue Feb 16, 2010 4:33 pm

syima wrote:Image

macam nie je.


kita pakai kan dia kat lengan ke mcm mana?
Ayong
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 594
Joined: Tue Aug 25, 2009 3:24 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby deqlis » Tue Feb 16, 2010 6:44 pm

masnah hussain wrote:
syima wrote:Image

macam nie je.


wah best ni..


a'ah deqlis pun nk tahu nie...

sebab klu ikut tgh survey penimbang digital jugak..
tp klu ada mcm syima nie lagi jimat lagi bagus..boleh syima tlg terangkn kat saya dakk macam mana guna??

2 hari lepas ada laa survey penimbang digital dekat jusco RM169...
hmm rasa mahal gak tue..

nk cari murah2 sikit..kot ada kawan2 yg jual online... klu ada PM lah deqlis...klu ok nak jugak beli...

atau deqlis beli cam syima tu jer..save bajet.. :)
Image
deqlis
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 84
Joined: Mon Feb 01, 2010 11:36 am
Location: Bukit Jalil/Taman Equine/Puchong

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Thu Feb 18, 2010 8:10 am

kat mana nak dapat ni SYima? harga?
syima wrote:Image

macam nie je.
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Ayong » Thu Feb 18, 2010 8:39 am

princess, shima kata kat atas tu kat watson, 30 hengget jer.. igt nak beli gak...
Ayong
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 594
Joined: Tue Aug 25, 2009 3:24 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby Princess » Thu Feb 18, 2010 2:02 pm

Ayong wrote:princess, shima kata kat atas tu kat watson, 30 hengget jer.. igt nak beli gak...



ooo boleh beli ni...akan dicari segera ;D
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby umie_87 » Thu Feb 18, 2010 2:08 pm

yang syima tunjuk ni bkan penimbang..tapi untuk cek lemak dalam badan..jgn salah anggap plak..heheheh
>>>berat sblm diet---63kg<<<<
>>>berat idaman---50kg<<<<

*Jom kita sama-sama myihatkan diri*
umie_87
Full Member
Full Member
 
Posts: 236
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:25 am
Location: pasir gudang

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby deqlis » Thu Feb 18, 2010 10:02 pm

umie_87 wrote:yang syima tunjuk ni bkan penimbang..tapi untuk cek lemak dalam badan..jgn salah anggap plak..heheheh


betui2x... :D
Image
deqlis
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 84
Joined: Mon Feb 01, 2010 11:36 am
Location: Bukit Jalil/Taman Equine/Puchong

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby tengku_adyrafizal » Fri Feb 19, 2010 7:24 am

hehe..rasa cam nk g bli gak r..huhu..cam besh je.. :D
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJC43Nk/]
Image
[/url]
tengku_adyrafizal
Full Member
Full Member
 
Posts: 147
Joined: Fri Jan 08, 2010 6:06 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Fri Feb 19, 2010 11:44 am

huhu...wanie yg open topik ni..tapi wanie still tak pat beli lg...

cari kat merata cosway...sumer takder stok..geram betul..

kat cosway murah kit...tp kat luar mahai... :'(
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ctmean » Sat Feb 20, 2010 3:02 pm

akak pun lama tunggu...baru je dapat kat cosway kluang
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wKXtan1/]
Image
[/url]
ctmean
Full Member
Full Member
 
Posts: 123
Joined: Thu Oct 08, 2009 9:26 am
Location: kluang

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby syuhadah » Sat Feb 20, 2010 3:13 pm

ladybirdz wrote:huhu...wanie yg open topik ni..tapi wanie still tak pat beli lg...

cari kat merata cosway...sumer takder stok..geram betul..

kat cosway murah kit...tp kat luar mahai... :'(



kat cosway berape hinggit wanie?
~nak berDIET tu mudah..nak MAINTAN berDIET tu susah~


[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wd9LfZ6/]
Image
[/url]
User avatar
syuhadah
Full Member
Full Member
 
Posts: 109
Joined: Fri Feb 12, 2010 10:53 am

Re: ALAT PENIMBANG BERAT DIGITAL

Postby ladybirdz » Mon Feb 22, 2010 7:38 am

ctmean wrote:akak pun lama tunggu...baru je dapat kat cosway kluang

eeee...bestnyer....akak dapat jugak ek... (L)

wanie ni dah setahun mencari n menunggu..dorg kata sumer takder stok...tipun hq dia pun sama..kata x de stok..

peh tu dorg soh cari mana2 stokis yg masih ada stok..hemph.. :potpet: penat dah cari sumer pun takder stok...nyampah... :potpet:
ladybirdz
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1535
Joined: Thu Oct 01, 2009 5:15 pm

Next

Return to Tips Dan Info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron