Punggung besar n lebar...

Cerita apa saja tentang diet. Pengalaman berdiet, dugaan, kenapa berdiet dan sebagainya

Punggung besar n lebar...

Postby newrulez88 » Tue Mar 01, 2011 8:49 pm

hai geng KDO...nk tnyer la...nurul punyer punggung agak besar mcm org da ader anak...sgt segan :-[ :-[

i think my part of body yg plg ketata kt perut n punggung...ader x cr or exercise yg blh bt punggung kt nmpk kecik sikit???

br 23, punggung ,mcm da ader anak 3.. :-[ :-[ ...

sok2 klu da btl2 ader anak,xtau la mcm mn...

please...ader nasihat aper2 x?
newrulez88
Sr. Member
Sr. Member
 
Posts: 392
Joined: Wed Sep 09, 2009 10:52 am

Re: Punggung besar n lebar...

Postby Alisa » Tue Mar 01, 2011 10:56 pm

Buat Squat atau naik tangga turun tangga setengah jam cepat je kecik punggung jadi firm dahn cantik

atau boleh tengok contoh exercise yg sy bg link kat senaman calorie metabolic workout ada cara cara exercise boleh buat kat umah
Restart Jillian Body Revolution 11/12/2013
Alisa
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 532
Joined: Mon Feb 14, 2011 10:38 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby nooranum » Wed Mar 02, 2011 6:01 pm

kayuh basikal ok x agak2..
nooranum
Newbie
Newbie
 
Posts: 26
Joined: Wed Mar 02, 2011 5:26 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby meister00 » Wed Mar 02, 2011 11:12 pm

Punggung klu nk kurangkan senang jer,amalkan diet seimbang,micro/macro = 1.Kebanyakan orang x tau bhw pengambilan micro yg seimbang akan buat lemak lebihan dalam badan akan diguna-pakai sekaligus membuang lebihan lemak badan.Benda ni sy da buat kat awek sy n it's really2 work.Semua seluar lama dia da boleh pakai balik da.Klu x faham,PM sy k.Nanti sy explain pjg lebar.
PM me if u want to know more...

Meister Vearn
User avatar
meister00
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1111
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:32 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby lina » Sat Apr 09, 2011 2:17 pm

Hi,
Saya Lina, sy nak share tentang bagaimana cara untuk mengecilkan punggung.

sy juga mempunyai maslah macam saudari juga sblm ni .dan ianya amat ketara selepas sy bersalin tiga org anak. punggung makin leper.

Apa yang sy buat sy guna Long Girdle premium beautiful. 5 minit lepas pakai mmg akan terus nampak punggung kita cantik n menawan. so sy teruskan pakai sampai sekarang.

Hasilnya hari ni mmg punggung dan paha sy lebih kecil dan menarik berbanding dulu. sy amat berpuas hati kerana semua seluar jean yang tak muat dulu dah boleh pakai.

saya ada fakta menyatakan dengan memakai long girdle boleh membantu mengecilkan punggung. terutamanya LONG girdle premium beautiful yang di sulami FIR.

untuk mengetahui secara lanjut boleh hubungi sy.sy sedia membantu.. atau lawati blog syuntuk maklumat lanjut

http://littlebizznetwork.blogspot.com/2 ... stion.html
lina
Newbie
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 06, 2011 11:43 am

Re: Punggung besar n lebar...

Postby meister00 » Sat Apr 09, 2011 7:22 pm

lina wrote:Hi,
Saya Lina, sy nak share tentang bagaimana cara untuk mengecilkan punggung.

sy juga mempunyai maslah macam saudari juga sblm ni .dan ianya amat ketara selepas sy bersalin tiga org anak. punggung makin leper.

Apa yang sy buat sy guna Long Girdle premium beautiful. 5 minit lepas pakai mmg akan terus nampak punggung kita cantik n menawan. so sy teruskan pakai sampai sekarang.

Hasilnya hari ni mmg punggung dan paha sy lebih kecil dan menarik berbanding dulu. sy amat berpuas hati kerana semua seluar jean yang tak muat dulu dah boleh pakai.

saya ada fakta menyatakan dengan memakai long girdle boleh membantu mengecilkan punggung. terutamanya LONG girdle premium beautiful yang di sulami FIR.

untuk mengetahui secara lanjut boleh hubungi sy.sy sedia membantu.. atau lawati blog syuntuk maklumat lanjut

http://littlebizznetwork.blogspot.com/2 ... stion.html



I see...good point there. o0
PM me if u want to know more...

Meister Vearn
User avatar
meister00
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1111
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:32 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby syizmiera » Fri Jun 24, 2011 10:46 am

meister00 wrote:Punggung klu nk kurangkan senang jer,amalkan diet seimbang,micro/macro = 1.Kebanyakan orang x tau bhw pengambilan micro yg seimbang akan buat lemak lebihan dalam badan akan diguna-pakai sekaligus membuang lebihan lemak badan.Benda ni sy da buat kat awek sy n it's really2 work.Semua seluar lama dia da boleh pakai balik da.Klu x faham,PM sy k.Nanti sy explain pjg lebar.



meister00 mcm mana nk upload pix kt KDO???

nk upload PIx before n after diet...

harap dpt bntu!!!! :knuppel2:
syizmiera
Jr. Member
Jr. Member
 
Posts: 88
Joined: Tue Jun 21, 2011 12:50 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby meister00 » Sat Jun 25, 2011 10:00 am

syizmiera wrote:
meister00 wrote:Punggung klu nk kurangkan senang jer,amalkan diet seimbang,micro/macro = 1.Kebanyakan orang x tau bhw pengambilan micro yg seimbang akan buat lemak lebihan dalam badan akan diguna-pakai sekaligus membuang lebihan lemak badan.Benda ni sy da buat kat awek sy n it's really2 work.Semua seluar lama dia da boleh pakai balik da.Klu x faham,PM sy k.Nanti sy explain pjg lebar.



meister00 mcm mana nk upload pix kt KDO???

nk upload PIx before n after diet...

harap dpt bntu!!!! :knuppel2:



Erk..itu kena tya yg pakar...Leh tya sopot atau alysa.

Sowi...bab2 upload ni,sy x pernah buat lagi.Alysa n sopot penah buat..Xpun tya wawa
PM me if u want to know more...

Meister Vearn
User avatar
meister00
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1111
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:32 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby cweet » Sat Jun 25, 2011 8:13 pm

syizmiera wrote:
meister00 wrote:Punggung klu nk kurangkan senang jer,amalkan diet seimbang,micro/macro = 1.Kebanyakan orang x tau bhw pengambilan micro yg seimbang akan buat lemak lebihan dalam badan akan diguna-pakai sekaligus membuang lebihan lemak badan.Benda ni sy da buat kat awek sy n it's really2 work.Semua seluar lama dia da boleh pakai balik da.Klu x faham,PM sy k.Nanti sy explain pjg lebar.



meister00 mcm mana nk upload pix kt KDO???

nk upload PIx before n after diet...

harap dpt bntu!!!! :knuppel2:


cpatla upload nk tengok nk tengok :P
cweet
Full Member
Full Member
 
Posts: 154
Joined: Sat Apr 30, 2011 8:12 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby meister00 » Sun Jun 26, 2011 1:47 am

cweet wrote:
syizmiera wrote:
meister00 wrote:Punggung klu nk kurangkan senang jer,amalkan diet seimbang,micro/macro = 1.Kebanyakan orang x tau bhw pengambilan micro yg seimbang akan buat lemak lebihan dalam badan akan diguna-pakai sekaligus membuang lebihan lemak badan.Benda ni sy da buat kat awek sy n it's really2 work.Semua seluar lama dia da boleh pakai balik da.Klu x faham,PM sy k.Nanti sy explain pjg lebar.



meister00 mcm mana nk upload pix kt KDO???

nk upload PIx before n after diet...

harap dpt bntu!!!! :knuppel2:


cpatla upload nk tengok nk tengok :P



Hahahaha..sy pun nk tgk juga...
PM me if u want to know more...

Meister Vearn
User avatar
meister00
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1111
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:32 pm

Re: Punggung besar n lebar...

Postby miss_kim » Tue Aug 02, 2011 1:54 am

meister00 wrote:Punggung klu nk kurangkan senang jer,amalkan diet seimbang,micro/macro = 1.Kebanyakan orang x tau bhw pengambilan micro yg seimbang akan buat lemak lebihan dalam badan akan diguna-pakai sekaligus membuang lebihan lemak badan.Benda ni sy da buat kat awek sy n it's really2 work.Semua seluar lama dia da boleh pakai balik da.Klu x faham,PM sy k.Nanti sy explain pjg lebar.



meister ade post kat mane2 entry ke pasal micro/macro nih??xbpe nak paham la plak..micro n macro nih...kalo microeconomic tau lah...hihi
Image

pengapit???TIDAKKKKK~~~~~~
miss_kim
Sr. Member
Sr. Member
 
Posts: 396
Joined: Mon Jul 25, 2011 3:17 am


Return to Celoteh diet

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest