cane nk buang toksik dlm badan maa..

Cerita apa saja tentang diet. Pengalaman berdiet, dugaan, kenapa berdiet dan sebagainya

cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby jaja » Sun Nov 08, 2009 7:58 am

sila tunjuk ajar :F
starting weight =67.5
current weight=67.5

target 1=60kg
target 2=55kg
target 3=50kg
jaja
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Tue Oct 27, 2009 10:17 pm

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Wed Nov 11, 2009 1:55 pm

gunakan juvanex...ikutilah menunya.....
kalau tak...amalkan buah2an dan sayur2an sahaja selama 3 hari...minyak elakkan dan macam2 kena elak...paling mudah beli Juvanex atau SIY....atau seangkatan dengannya (L)
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby jacaranda » Wed Nov 11, 2009 9:38 pm

sy bru start amek innershine prune..x smp smggu lg..tp dr apa yg sy baca kt forum, prune ni bagus utk detoxify n kulit..pastu utk p'hadaman pn bagus gak..tp bab p'hadaman tu mmg betul la..lps minum tu, tiap2 pg sy "m'buang" dgn lancar..heheh.. ;D
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqEO0zA/]
Image
[/url]
jacaranda
Newbie
Newbie
 
Posts: 28
Joined: Tue Oct 27, 2009 8:30 pm

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Thu Nov 12, 2009 7:47 am

yupp...product detox ni...natural base
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Jasmeen » Tue Nov 17, 2009 6:38 pm

Saya ada satu petua yang paling senang utk detox ni...kos murah jer..
saya amalkan tiap2 hari..
Ambil pegaga(skali dgn akar),bersihkan,pastu blend amik jusnya..Amalkan minum jus pegaga buatan sendiri(saya galakkan buat sendiri sb lebih natural dan takder bahan2 kimia yg lain).Minum sebelum tidur dan selepas bangun tidur(sebelum sarapan).Insyaallah,anda akan dapat tgk hasilnya 1st time minum..Anda akan terus buang air kecil atau air besar dan anda blh tgk air kecil/besar anda berwarna lain dari biasa..Selain itu, ia juga akan bersihkan darah dalam badan kita.Bila anda minum jus ni, darah period anda akan keluar berketul2 dan agak gelap.Lepas tu, semuanya kembali normal..
Selain utk detox, pegaga baik utk kulit anda.kulit akan cerah, halus dan licin.Oleh kerana jus pegaga ni saya minum tiap2 hari, saya tanam sendiri pokok pegaga di belakang rumah...lagi jimat.
Jasmeen
Newbie
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 17, 2009 4:21 pm

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Tue Nov 24, 2009 8:13 am

hmm saya lak..campur air mineral dgn gula batu sikit.,..dah agak2 larut..blend pegaga dengan akar dengan air tadi tu....kemudian gunakan kain kasa..tos....simpan peti ais malamnya esok pagi baru minum...amalkan 3 hari berturut2 (L)
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby d » Mon Jun 14, 2010 3:59 pm

campurkan perahan lemon Kat air suam & minum.ikut ketahanan badan.me,byk toksin.pening 5 hari.bangun,baring,segala pergerakan lah.asik pening... tapi, PUAS HATI
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wspLC10/]
Image
[/url]

TUHAN beri kita beluncas untuk kita dapat rama-rama yang cantik
d
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1855
Joined: Wed Apr 15, 2009 9:14 am
Location: shah alam

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Tue Jun 15, 2010 8:12 am

cubalah Kiseiki full body cleansing..memang bagus...kalau di watson ..certain outlet harga rm89.90 untuk 5 hari je tau....tapi princess dapat harga menarik sikit dari kawan rm75.

100% NATURAL INGREDIENTS!

Contain Tourmaline a semi-precious gem stone in the form of an ionic absorbable mineral that emits electromagnetic radiation in the far infrared region. Exposure to Tourmaline significantly increased the concentration of calcium ion and the body’s ability to engulf foreign materials that it encounters.

Bamboo and wood vinegar are another major ingredients in detox foot patch. When dehydrated, the vinegar consists of 200 different components. It is a rich source of mineral and trace elements. And other natural ingredients to extract the toxin substances from our body!

Wood Vinegar
Improves blood circulation and produces an osmotic effect that promotes the transport of toxins across cell membranes which works well for drawing waste through the pores in the soles of your feet.

Bamboo Vinegar
Has herbal properties including the ability to aid in the discharge of undesired waste matter from the body.

Dokudami Powder
This plant is native to Japan, Java and Nepal. A plant which has been recognized for generations for its strong toxin absorbing properties; it contains alkaloids that aid in drawing waste from your body into the foot pad. It has been recognized for generations for its strong absorption properties

KELEBIHAN KISEIKI PLEKAT BUANG TOKSIN JEPUN

1. Mengeluarkan toksin dan asid urid secara semulajadi.
2. Menyingkirkan bahan buangan dalam system limpa tubuh badan
3. Meningkatkan system imunisasi badan
4. Meningkatkan daya ingatan & imunologi
5. Menghalang sembelit
6. Menghalang kaki busuk
7. Melegakan bengkak and kesakitan
8. Melancarkan peredaran darah
9. Meningkatkan kualiti tidur
10. Membantu menurunkan berat badan

dan terkejut juga dengan perubahan kawan2 yang telah mencubanya (L) (L)
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby d » Tue Jun 15, 2010 3:42 pm

Princess wrote:cubalah Kiseiki full body cleansing..memang bagus...kalau di watson ..certain outlet harga rm89.90 untuk 5 hari je tau....tapi princess dapat harga menarik sikit dari kawan rm75.

100% NATURAL INGREDIENTS!

Contain Tourmaline a semi-precious gem stone in the form of an ionic absorbable mineral that emits electromagnetic radiation in the far infrared region. Exposure to Tourmaline significantly increased the concentration of calcium ion and the body’s ability to engulf foreign materials that it encounters.

Bamboo and wood vinegar are another major ingredients in detox foot patch. When dehydrated, the vinegar consists of 200 different components. It is a rich source of mineral and trace elements. And other natural ingredients to extract the toxin substances from our body!

Wood Vinegar
Improves blood circulation and produces an osmotic effect that promotes the transport of toxins across cell membranes which works well for drawing waste through the pores in the soles of your feet.

Bamboo Vinegar
Has herbal properties including the ability to aid in the discharge of undesired waste matter from the body.

Dokudami Powder
This plant is native to Japan, Java and Nepal. A plant which has been recognized for generations for its strong toxin absorbing properties; it contains alkaloids that aid in drawing waste from your body into the foot pad. It has been recognized for generations for its strong absorption properties

KELEBIHAN KISEIKI PLEKAT BUANG TOKSIN JEPUN

1. Mengeluarkan toksin dan asid urid secara semulajadi.
2. Menyingkirkan bahan buangan dalam system limpa tubuh badan
3. Meningkatkan system imunisasi badan
4. Meningkatkan daya ingatan & imunologi
5. Menghalang sembelit
6. Menghalang kaki busuk
7. Melegakan bengkak and kesakitan
8. Melancarkan peredaran darah
9. Meningkatkan kualiti tidur
10. Membantu menurunkan berat badan

dan terkejut juga dengan perubahan kawan2 yang telah mencubanya (L) (L)


inikah dianya kak ?
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wspLC10/]
Image
[/url]

TUHAN beri kita beluncas untuk kita dapat rama-rama yang cantik
d
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1855
Joined: Wed Apr 15, 2009 9:14 am
Location: shah alam

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Wed Jun 16, 2010 8:13 am

yup D..mak akak sedang guna...jadi...tunggu kesannya..tak guna mana tau...ramai dah berjaya tapi ya lah tak semua menjadi...kt kita walau menjadi kat orang lain..

bukan D..yang project akak bukan tu....lain....hmm..
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby fazilah » Wed Jun 16, 2010 10:02 am

Jasmeen wrote:Saya ada satu petua yang paling senang utk detox ni...kos murah jer..
saya amalkan tiap2 hari..
Ambil pegaga(skali dgn akar),bersihkan,pastu blend amik jusnya..Amalkan minum jus pegaga buatan sendiri(saya galakkan buat sendiri sb lebih natural dan takder bahan2 kimia yg lain).Minum sebelum tidur dan selepas bangun tidur(sebelum sarapan).Insyaallah,anda akan dapat tgk hasilnya 1st time minum..Anda akan terus buang air kecil atau air besar dan anda blh tgk air kecil/besar anda berwarna lain dari biasa..Selain itu, ia juga akan bersihkan darah dalam badan kita.Bila anda minum jus ni, darah period anda akan keluar berketul2 dan agak gelap.Lepas tu, semuanya kembali normal..
Selain utk detox, pegaga baik utk kulit anda.kulit akan cerah, halus dan licin.Oleh kerana jus pegaga ni saya minum tiap2 hari, saya tanam sendiri pokok pegaga di belakang rumah...lagi jimat.


nk cuba nk cuba!!
Image
User avatar
fazilah
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Sun Jan 17, 2010 10:25 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Wed Jun 16, 2010 12:25 pm

fazilah wrote:
Jasmeen wrote:Saya ada satu petua yang paling senang utk detox ni...kos murah jer..
saya amalkan tiap2 hari..
Ambil pegaga(skali dgn akar),bersihkan,pastu blend amik jusnya..Amalkan minum jus pegaga buatan sendiri(saya galakkan buat sendiri sb lebih natural dan takder bahan2 kimia yg lain).Minum sebelum tidur dan selepas bangun tidur(sebelum sarapan).Insyaallah,anda akan dapat tgk hasilnya 1st time minum..Anda akan terus buang air kecil atau air besar dan anda blh tgk air kecil/besar anda berwarna lain dari biasa..Selain itu, ia juga akan bersihkan darah dalam badan kita.Bila anda minum jus ni, darah period anda akan keluar berketul2 dan agak gelap.Lepas tu, semuanya kembali normal..
Selain utk detox, pegaga baik utk kulit anda.kulit akan cerah, halus dan licin.Oleh kerana jus pegaga ni saya minum tiap2 hari, saya tanam sendiri pokok pegaga di belakang rumah...lagi jimat.


nk cuba nk cuba!!


yup..cuba wat 3 hari berturut2
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby d » Wed Jun 16, 2010 12:30 pm

Princess wrote:yup D..mak akak sedang guna...jadi...tunggu kesannya..tak guna mana tau...ramai dah berjaya tapi ya lah tak semua menjadi...kt kita walau menjadi kat orang lain..

bukan D..yang project akak bukan tu....lain....hmm..


sabar menunggu :angel:
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wspLC10/]
Image
[/url]

TUHAN beri kita beluncas untuk kita dapat rama-rama yang cantik
d
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1855
Joined: Wed Apr 15, 2009 9:14 am
Location: shah alam

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Wed Jun 16, 2010 12:31 pm

d wrote:
Princess wrote:yup D..mak akak sedang guna...jadi...tunggu kesannya..tak guna mana tau...ramai dah berjaya tapi ya lah tak semua menjadi...kt kita walau menjadi kat orang lain..

bukan D..yang project akak bukan tu....lain....hmm..


sabar menunggu :angel:



D makan lum?
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby d » Wed Jun 16, 2010 2:50 pm

Princess wrote:
d wrote:
Princess wrote:yup D..mak akak sedang guna...jadi...tunggu kesannya..tak guna mana tau...ramai dah berjaya tapi ya lah tak semua menjadi...kt kita walau menjadi kat orang lain..

bukan D..yang project akak bukan tu....lain....hmm..


sabar menunggu :angel:



D makan lum?


suda... roti...
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wspLC10/]
Image
[/url]

TUHAN beri kita beluncas untuk kita dapat rama-rama yang cantik
d
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1855
Joined: Wed Apr 15, 2009 9:14 am
Location: shah alam

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Sat Jun 19, 2010 7:35 am

D..jangan lupa wat detox
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby d » Sat Jun 19, 2010 8:05 am

detox buang toksin ? bnyak mkn sayur kire buang toksin kan kak....
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wspLC10/]
Image
[/url]

TUHAN beri kita beluncas untuk kita dapat rama-rama yang cantik
d
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 1855
Joined: Wed Apr 15, 2009 9:14 am
Location: shah alam

Re: cane nk buang toksik dlm badan maa..

Postby Princess » Mon Jun 21, 2010 7:31 am

d wrote:detox buang toksin ? bnyak mkn sayur kire buang toksin kan kak....



tak semua dik...
Image
User avatar
Princess
Hero Member
Hero Member
 
Posts: 4374
Joined: Wed Aug 05, 2009 9:48 am


Return to Celoteh diet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests